Specialist in bouwkundige begrotingen.   Voor direct contact bel 073 644 99 90

Digitable

"Door onze flexibiliteit zijn wij vaak in staat om capaciteit te creëren. Daar wij onze bedrijfskosten zo laag mogelijk hebben gehouden kunnen wij onze werkzaamheden tegen een redelijk uurtarief voor u verrichten."

SNEL EEN OFFERTE?

M.b.v. onze Digitable krijgen wij zeer snel inzicht in een project. Daarom kunnen wij U ook snel een offerte doen toekomen voor het maken van een bouwkundige calculatie.
Mail ons de bescheiden dan ontvangt U dezelfde dag geheel vrijblijvend een offerte.

Onze werkwijze

Om u een indruk te geven van onze werkzaamheden geven wij hieronder een voorbeeld-/opsomming van hoe wij meestal te werk gaan.

Snel aan de slag

Wij gaan snel aan de slag met het uitzoeken van de aan te vragen offertes bij onderaannemers-/leveranciers voor het werk. Verzorgen de kopieerlijsten ( indien er geen digitale bestanden beschikbaar zijn ) voor deze aanvragen zodat die snel de deur uit kunnen (zie voetnoot*). Meestal ontvangt u deze gegevens binnen 2 werkdagen van ons terug.

Wij onderhouden de contacten

Wij onderhouden de contacten met de onderaannemers-/leveranciers, verzorgen het opstellen en gedetailleerd uitwerken van de begroting incl. het uittrekken van hoeveelheden. Bijna elke hoeveelheid vernoemd in de begrotingsregel is onderbouwd in de uittrekstaat, wij vinden het nl. belangrijk dat wij kunnen laten zien hoe en waar we deze hoeveelheden bepaald hebben.

Aanwijzingen-/bezichtigingen

Wij stellen bezuinigingen-/alternatieven voor (als dit besteksmatig wordt toegestaan ). Uiteraard gaan wij ook naar aanwijzingen-/bezichtigingen en stellen wij vragen voor de nota ('s ).

Ons streven is alles projectmatig aan te vragen

Normen de uren af, rekening houdend met de aard en complexiteit van het werk, spiegelen en prijzen de materialen-/onderaannemers af d.m.v. beschikbare jaarcontracten van uw onderaannemers-/leveranciers en de specifiek voor het werk aangevraagde offertes. (Ons streven is alles projectmatig aan te vragen i.v.m. het verkrijgen van een goede prijs).

Bouwplaatskosten

Het opstellen van de bouwplaatskosten kunnen wij eventueel ook verzorgen maar wij hebben de ervaring dat dit een instrument, samen met de staartkosten, is voor de directie om de inschrijfsom te bepalen, dus dat doen we vaak in overleg met onze opdrachtgever.

Gehele calculatie met u doornemen

Tot slot komen wij naar u, waar wij de gehele calculatie met u doornemen en eventueel nog aanpassen. Het liefst blijven wij erbij totdat de inschrijfsom is ingevuld op het inschrijvingsbiljet.

Wij hebben de ervaring dat de offerteaanvragen bij onderaannemers-/leveranciers het beste werken als u deze zelf verzorgt i.v.m. de vaste relaties waarover u meestal beschikt maar dit kunnen wij, als u dat wenst, ook voor u doen.

© Bouwburo PB - disclaimer - twitter

Contactgegevens

Bouwburo PB
Nienoordstede 34
5235 HJ DEN BOSCH
M: 06 53 72 28 02
E: info@bouwburo-pb.nl